Publicat de: artzar | Iunie 9, 2007

la mars prin Bucuresti

cintecele Bucurestiului de odinioara te invitau la pas prin Bucuresti…

acum poti vizita „primul oras al tarii” in ritm de mars…de mars inainte, de mars inapoi…depinde…

in acest weekend s-au intilnit 2 marsuri…unul mergea spre diversitate, altul mergea spre normalitate…unde se intilnesc normalitatea si diversitatea? pe artera principala la Bucurestiului…unde se ciocnesc (ciocanesc)? tot acolo…

disputa de idei s-a mutat in strada acolo unde unii voiau „sin unlimited” iar altii doreau doar „to limit the sin”…pare necivilizatie sa-l lasi pe om in voia mintii lui nebune…insa unde este lipsa de bun simt? cind afisezi pacatul cu bucurie si mandrie sau atunci cind il stringi de git?

unde este abuzul? cind te afisezi tot ce ai (sau cu ce nu ai) sau atunci cind accepti „vrei sa faci asta, fa-o, dar nu in fata mea…”

majoritatea tarilor europene au acceptat tacit dreptul de a nu condamna pe niciunul din cei care isi traiesc „diversitatea” in locuri private si nu in societate…dar cind vii cu ea la defilare…inseamna un abuz…nu exista nici un avocat curajos sa-i dea in judecata pentru abuz la adresa normelor de convietuire in public?

cind sunt romanii manierati? cind accepta sau cind dau la o parte?

incearca cumva romanii sa ascunda nepromovarea in societate a unor atitudini crestine, in spatele unor actiuni militante…?

media va arata din nou cu degetul o tara care nu cum sa se comporte…interesant ca din partea crestinilor evanghelici nu a venit nici un reactie, nici un raspuns…nici bata, nici pod de flori…e prea riscant?

acum 2 ani a existat marsul pentru familie initiat de „Felix”…bravos!

acum marsul pentru normalitate, initiat de grupari drept crestine…bravos!

la fel ca si cei ce promoveaza pornografia, miscarile prohomosexualitate se simt bine cind se afla in mijlocul scandalului…si asta au facut romanii…vrei scandal? ia scandal!…publicitate gratis…au obtinut in multe tari dreptul de a se casatori…citi s-au casatorit legal? putini…de ce? ei vroiau numai dreptul si avantajele financiare aduse de statul de a fi casatorit…au si dreptul de a divorta? poate nu…( am inteles ca Elton John nu pre se simte bine casatorit si ar vrea sa fie din nou „burlac”…)

de ce oare romanii nu au stiu sa intoarca spatele pacatului intr-o alta maniera? pregatitnd zilnic societatea pentru acceptarea valorilor familiei si diversitatii divine…

pentru ca unde se intilnesc pina la urma diversitatea si normalitatea? in Dumnezeu, care a creat parte barbateasca si parte femeiasca(asta diversitate si numai cine nu e casatorit nu intelege…) si care a voit apoi ca cei 2 sa fie o familie (asta normalitate)

media:

poze de la eveniment:

http://www.hotnews.ro/concursfoto/concursfoto_finala.php?ID_c=62

http://www.hotnews.ro/articol_75219-Bucuresti-Lupte-de-strada-si-zeci-de-arestari-la-manifestatia-homosexualilor.htm

acum citiva ani m-au ajutat materialele celor de la Exodus International (http://www.exodus-international.org/) au fost prezentate la radio…cine il cauta pe Dumnezeu, il gaseste iertind si astfel de pacate!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: