Publicat de: artzar | Iunie 25, 2007

oamenii care realizeaza ceva…

sunt o gramada de defecte care se ajusteaza pe parcurs…imi dau seama ca am unul evident…inca survolez si citesc tot felul delucrui care au legatura cu emsiunile pe care le-am realizat…”Factorul Succes” este unul din „copii mei” alintati…pe care il mai hranesc cu tot felul de prajituri…

citeam recent ce spunea Chris Winder peste oameni care reusesc in dezvoltarea lor profesionala…

sintetic, el rezuma totul la sapte trepte:

 1. Oamenii care reusesc sunt oamenii care lucreaza din greu. Nu exista bani castigati usor, succesul cere multa munca grea si oameni care s-o presteze cu entuziasm.

2. Oamenii care reusesc sunt cinstiti. Pentru a avea succes pe termen lung, trebuie neaparat sa fii cinstit. S-ar putea ca oamenii necinstiti sa faca prima vanzare, dar cei cinstiti le vor face pe celelalte.

3. Oamenii care reusesc sunt perseverenti. Foarte multe istorii de succes nu s-au intamplat, pur si simplu fiindca cineva a abandonat. Oamenii de succes rezista mai mult decat toti ceilalti.succes.jpg

4. Oamenii care reusesc sunt prietenosi. Ai observat ca oamenii de succes sunt prietenosi si orientati catre oameni? Asta face ca ceilalti sa-i simpatizeze si le permite sa fie lideri in realizarea sarcinilor.

5. Oamenii care reusesc sunt oamenii care invata toata viata. Oamenii de succes se straduiesc mereu si cresc in continuu, invatand din si in toate domeniile vietii, inclusiv din propriile greseli.

6. Oamenii care reusesc sunt oamenii care realizeaza mai mult decat promit. A promite mai putin si a realiza mai mult este metoda verificata in timp a mai multor oameni de succes, inclusiv a celui mai bogat om din lume, Bill Gates.

7. Oamenii care reusesc sunt oamenii care cauta solutii pentru probleme. Pentru ei, problemele sunt oportunitati de a face imposibilul, nu pentru a te plange. Oamenii de succes sunt cei care gasesc solutiile.

totul pare decupat dintr-un manual de „How to”…cred insa ca si componenta spirituala este determinanta…o relatie corecta, oneste cu Dumnezeu te impinge spre relatii corecte cu parteneri si alti colaboratori.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: