Publicat de: artzar | Iulie 7, 2007

christian karaoke game

Compania Cloud 9 Games, Inc (Christian entertainment developers), va distribui in curind primul joc de tip Karaoke Christian produs pentru PC.

heavenly harmony christian karaoke

Intitulat “Heavenly Harmony Karaoke and Vocal Performance Game,” produsul va fi lansat in luna August si va ajuta pe cei dornici sa-si imbunatateasca calitatile vocale folosind in timp real toate optiunile de inregistrare, redacre si corectare implementate in acest produs multimedia. Sistemul va putea recunoaste variante de ton si tempo analiza concluzionind intr-o o serioasa critica a interpretarii pieselor muzicale.

Produsul multimedia va include compozii muzicale crestine cunoscute precum “Shout to the Lord,” „I Can Only Imagine,” “Praise the Lord” and „Amazing Grace” – pe care doritorii le vor putea interpreta in stil propriu. Vor primi si sugestii cu privire la imbunatatierea performantelor muzical-vocale bineinteles…

Pachetul va contine cd-ul de instalare, si un microfon plug&play care va face utilizarea acestui joc mult mai usoara.

Produsul se adreseaza toturor celor ce doresc sa cinte piese de inspiratie crestina indiferent de pregatirea lor muzicala sau de aptitudini.

Cel care va juca va putea vedea ce note a interpretat comparativ cu notele muzicale originale. In functie de perfrmanta si precizia dovedita jucatorul va fi plasat in una din cele 3 categorii: „cintaret sub dus”, „cintaret bun de cor” si „solist bun de trimis in turneu”…

Jocul contine tot felul de alte optiuni distractive…iti poate modula vocea in diverse tonalitati(incearca pitch) si in functie de cum interpretezi il vei ajuta pe un copil(Peter) sa prinda pesti inainte sa vina furtuna.

La finalul jocului fiecare jucator va primi o nota in functie de prformantele obtinute in timpul intonarii diferitelor piese. Pozitiile in care vei putea termina sunt argint, aur sau platinum.

Prima demonstratie a acestui joc va fi facuta in cadrul International Christian Retail Show in Atlanta, Ga., care se va desfasura intre July 9th – 12th.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: