Publicat de: artzar | Iulie 10, 2007

chemarea 777

Simbata in Nasheville s-a desfasurat cea mai importanta manifestare publica de proclamare a Evangheliei si rugaciune, din ultimi ani de pe continentul american. Peste 100 000 de oameni in majoritate tineri au rapuns invitatiei de a participa la aceasta intilnire pentru a arata clar vointa de a fi linga Dumenzeu care poate schimba o societate corupta, indiferent de numele ei.

Organizata de „Engle” un grup caristmatic care cuprinde pastori, vorbitori si autori, “Chemarea” s-a dorit o manifestare de pocainta inaintea lui Dumnezeu, pocainta unei natiuni in declin.

“Am avut un timp exclent si o ocazie de a sta impreuna cu alti crestini timp de 12 ore pentru a arata ca inima crestina a natiunii americne inca bate” – declara un participant.

Ziua 777, a saptea zi din luna a saptea a anului 2007, ramine ca cea mai ampla manifestare publica a crestinilor evanghelici dupa Jesus Movement – celebra perioada de manifestare conterculture din perioada hippie.

“Credem ca desfasurindu-se intr-o zi de 777, un numar al legamintului, putem intr-un fel sa reinnoim legamintul cu Dumnezeu promovind o revolutie morala in societatea americana” – a declarat Julia Richardson purtatoarea de cuvint a  manifestarii. 

Prima intilnire sub egida ‘Chemarea” s-a desfasurat in 2000 si au fost atunci doar 400 000 de participanti. 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: