Publicat de: artzar | August 13, 2007

concediu in Arabia Saudita? OK dar…

turism-arab.jpge inca vara si tu stai inca la servici…ca doar trebuie sa si munceasca cineva cind altii se distreaza nu?

si chiar nu conteaza daca esti la birou, conduci o masina, sau stringi suruburi…de git…

vrei si tu vacanta cum au toti…si incepi sa visezi poate la destinatii insolite, surpinzatoare…

daca vrei sa pleci in Arabia Saudita e OK ; pina la un punct….pentru ca bagajul tau ar fi bine sa nu contina urmatoarele obiecte: Biblie, crucifix, steaua lui David, alte lucruri religioase neislamice. Cea mai conservatoare tara musulmana confisca la intrarea in tara toate aceste obiecte impreuna cu dorguri, arme de foc si materiale pornografice. Lucrul acesta a fost deja anuntat public pe site-ul companiei aeriene saudite. 

Daca ve purta la git simboluri religioase (cruciulite, inscrisuri pe medalioane, steaua lui David) vei putea fi abuzat a declarat la New York un oficial saudit care  dorit sa-si pastreze anonimatul… “Tu nu esti last sa intri in tara cu aceste lucruri la tine’ a declarat pentru National Post Arabia Saudita este de multa vreme pe lista tarilor care incalca drepturile omului si se opun libertatii religioase.

The U.S. Commission on International Religious Freedom – organizatie independenta care monitorizeaza respectarea libertatilor religioase in lume – a desemnat aceat tara drept statul cu cele mai multe incalcari ale drepturilor religioase.  Departamentul de Stat al SUA a criticat desori Arabia Saudita pentru intolerant religioasa si abuzul asupra fiintei umane datorita includerii in sistemul legal al pedepselor care permit amputari de organe sau biciuire. 

Grupul crestin pentru cercetarea persecutiilor religioase ”Open Doors” a desemnat in acest an Arabia Sauidta ca al doilea persecutor al crestinilor dupa Coreea de Nord. 

 Guvernul saudit a implementat in sistemul de invatamint ura impotriva celor care nu sunt musulmani. “ Este foarte greu acum in scolile publice saudite pentru ca in manuale se poate citi usor despre ura pe care o poti manifesta fata de cei care nu cred la fel ca tine; este o inveninare a noilor generatii saudite” – a declarat Nina Shea, director in cadrul Freedom House’s Center for Religious Freedom. 

Arabia Saudita a realizat un plan atractiv de turism care are in vedere marirea numarului de turisti straini. Agentia de turism Saudita estimeaza ca cel putin 1,5 milioane de turisti straini sa viziteze aceata tara in fiecare an.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: