Publicat de: artzar | August 28, 2007

sunt liberi…

coreeni.jpg

Talibanii din Afganistan vor elibera cei 19 ostatici crestini. Moneda de schimb spune televiziunea al Jazeera este retragerea trupelor coreene de pe teritoriul Afganistanului.

Televiziunea din Qatar a primit un reportaj de la corespondentul lor din Afganistan in care se spunea clar: A fost o intelegere intre talibani si delegatia coreeana pentru eliberarea ostaticilor si retragea in cursul acestui an a trupelor coreene prezente in Afganistan.

In reportaj se mentioneaza si despre o alta clauza cu care Coreea de Sud a fost de acord: nici un alt coreean sa nu mai efectueze activitati misionare in tara din Orientul Mijociu.

Sub termenii acestui acord cei 200 de soldati necomabatanti prezenti in Afganistan au inceput sa-si faca bagajele…Pina acum talibanii doreau ca in schimb sa primeasca un alt militant afgan retinut de autoritatile de la Kabul.

Miscarea Talibana Islamica a rapit 23 de coreeni in 19 iulie in timp ce acestia traversau privincia Ghazni. Pina acum talibanii au ucis 2 crestini si au eliberat 2 femei crestine.

ne luptam cu terorismul si suntem infrinti pe toate planurile…ce au obtinut musulmanii? nici o vorba despre Isus acolo unde ei sunt prezenti…cel ami crestin presedinte, G.W. Bush a ridicat din maini si a spus ca nu poate face nimic…e OK sa te rogi la Casa Alba in Salonul Oval, acolo inca nu-ti interzice nici un taliban lucrul acesta…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: