Publicat de: artzar | August 30, 2007

apa sfiintita in avion…

Daca vorbeam ceva zile in urma depsre croaziere organizate de societati crestin evanghelice la care participa artisti, muzicieni, comunicatori crestini,  iata ca Vaticanul a iesit cu o oferta asemanatoare; zbor (cu avionul, bineinteles) destinat celor care doresc sa mearga in diferite locuri de pelerinaj.

O problema delicata a aparut in Franta, tara majoritar catolica. Apa sfintita nu a putut trece de filtrele din aeroport.

Inspectorii de securitate ai aeroportului Tarbes-Lourdes din Franta nu au fost de acord sa ii permita unei pasagere sa poarte cu ea in avion apa sfintita. Lichidul ca atare a trebuit sa fie exclus din bagajele de mana, la fel ca si alte solutii lichide.

Apa, despre care se spune ca are puteri miraculoase, provine dintr-o grota unde in 1858 ar fi aparut Fecioara Maria.

Paola Saluzzi a decalrat ziarului Corriere della Sera ca ea purta cu grija si dorea sa ofere intimpul zborului fiecarui pasager un strop de apa afintita. Dar planul ei a fost impiedicat de securitatea aeroportului. Ei bine, Vaticanul s-a astepta la o astfel de masura si a inclus in setul de masa al fiecarui pasager o sticla de apa sfintita a mai spus Saluzzi.

Avionul Vaticanului, un Boeing 737, ajuta la deplasarea a peste 150,000 de pelerini in fiecare an. Destinatiile preferate sunt Lourdes, Fatima in Portugalia si Muntele Sinai din Egypt.

„Da-mi aceasta apa”…spune o alta femeie lui Isus Cristos. Era o apa nesfintita dar care avea alte proprietati…incercarea de imitare e uneori dureros de dezastruoasa…”te-au parasit pe Tine , Izvorul apelor vii” – spune profetul

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: