Publicat de: artzar | Septembrie 6, 2007

top 10 – site-uri pentru parinti

Traim vremea in care lumea este impartita pe resurse si nu pe teritorii.

Ma gindeam zilele astea, implinind ceva ani de cind sunt familist (ghici cati?…), ce resurse prezente in reteaua internet sunt cele mai bune si de ajutor pentru parintii care vor sa dezvolte in copiii lor, un caracter christic…

iata ce a rezultat…

  1. Focus On The Family continua sa fie principalul ajutor pentru parintii care vor sa-si educe copiiintr-un spirit crestin. Site-ul ofera sugesii, idei, solutii pentru ajutor in dezvoltarea copilului, sanatate, siguranta, disciplinare, etc. Programul radiofonic pe care il produc poate fi asimilat ideii de seminar zilnic pentru cresterea copiilor. O parte din emisiunile lor sunt traduse si in limba romana de RVE Cluj.
  2. Family Life Today ofera articole si emisiuni inregistrate care ii au ca autori pe Dennis and Barbara Rainey. Site-ul contine e-revista lunara pentru sustierea parintilor crestini.
  3. Christian Parenting in cadrul portalului Crosswalk.com este deasemena o buna resursa de materiale scrise pentru cresterea copiilor. Te poti abona la materialele lor…
  4. Christian parenting website din partea Christianity Parenting Today.
  5. Christian Parenting website in cadrul organizatiei LifeWay Christian Resources contine resurse care reflecta perspective Convetiei Baptiste de Sud din SUA.
  6. The Nation Center for Biblical Parenting este un alt loc in internet in care poti alfa lucrui folositoare copiilro tai. Au si o sectiune destianta pastorilor care vor sa ajute familiile din bisericilelor care doresc sa ofere copiilor lor o educatie crestina.
  7. Blessed Family Ministries este un site prezentat de familia Bullen Matt Bullen, este presbiter in cadrul Grace Family Baptist Church in Houston, TX.
  8. Sectiunea Christian parenting website in cadrul portalului ChristianAnswers.net contine deasemenea alte articole gratuite.
  9. Sectiunea Parenting Resources  din partea organizatiei Desiring God ofera persepctiva lui John Piper asupra familiei si cresterii copiilor. Excelenta mai ales pentru tati.
  10. Sectiunea de carti crestine din partea organizatiei Grace and Truth Ministries. Carti si materiale audio al caror autor este Dennis Gundersen.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: