Publicat de: artzar | Septembrie 19, 2007

ucenici in sistem head-hunting

cum ar fi fost daca Isus Cristos ar fi apelat la o firma de head hunting din Nazaret pentru a-si alege ucenicii ? cred ca raspunsul ar fi putut veni sub forma asta…

Biroul de consulanta Mefiboshet

Anul 4028

C a t r e:
Isus, Fiul lui Iosif
Atelierul de Tamplarie – Nazaret

Va multumim pentru ocazia pe care o avem de a contribui la succesul echipei Dumneavoastra. Am cercetat datele existente in mai multe registre despre persoanele care vor ocupa diferite pozitii in noua Dumneavoastra organizatie. Toti au deja testele necesare si am introdus rezultatele lor in sistemul nostru. Am facut demersurile necesare ca fiecaruia dintre ei sa i se ia interviuri speciale de catre psihologii si consultantii in aptitudini vocationale ai firmei noastre. Profilul complet al fiecaruia va este trimis pentru o analiza detailata.Opinia noastra este ca majoritatea celor nominalizati nu provin dintr-un mediu social corespunzator si nu au educatia si aptitudinea necesara pentru felul de munca pe care o desfasurati. Ei nu demonstreaza un adevarat spirit de echipa. Recomandarea noastra este ca Dumneavoastra sa contactati persoane cu experienta in management si cu capacitati deja demonstrate.Explicatii sumare la profil:

Simon Petru dovedeste instabilitate emotionala si are un temperament ofensiv. Andrei nu are nici o calitate de lider. Fratii: Iacov si Ioan, fii lui Zebedei, pun interesele personale deasupra loialitatii fata de companie. Toma demonstreaza o atitudine echivoca care tinde sa-i submineze moralul. Credem ca este datoria noastra sa va comunicam ca Matei a fost pus pe lista neagra a Biroului Central pentru Afaceri Infloritoare din Ierusalim. Iacov, fiul lui Alfeu, si Tadeu, au tendinte sigure spre extremism si au prezentat un procentaj ridicat pe scala depresiunilor maniace.

Unul dintre candidati insa, indica mare potential. Este un om cu abilitati si resurse, se intelege bine cu oamenii si are o minte agera pentru afaceri. Este motivat si totodata ambitios si demn de incredere. Numele lui este Iuda Iscarioteanul. Noi il recomandam pentru pozitii financiare sau de control al calitatii; are perspectiva unui om de mana intai in viitoarea Dumneavoastra echipa…

cele mai alese consideratii,

Ali Ment Ara 

Oprim fabulatia…n-a fost asa…am scris asta pentru a ne da seama inca o data ca de Sus se vede altfel…ceea ce noi vedem bun si promitator poate fi sortit esecului; iar ceea ce pare nedemn de atentie ajunge pina la urma sa fie instrumentul potrivit.

„Dumnezeu a ales sa se manifeste prin lucrurile slabe ale lumii pentru a le face de rusine pe cele intelepte…” 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: