Publicat de: artzar | Septembrie 21, 2007

casatorie cu termen de expirare

Gabriele Pauli, este una din persoanele aflate in conducerea partidului Bavaria’s Christian Social Union (CSU) – formatiune politica partenera celei din care face parte Cancelarul Germaniei Angela Merkel.

Saptamina acasta Pauli a socat opinia publica din Germania Catolica exprimindu-si dorinta de a exista un temen limita pentru casatorii. Adica ea ar dori o lege care sa stipuleze faptul ca dupa 7 ani casatoria sa se dizolve legal. Nedumerirea provine din faptul ca politicanul german este membra a unei formatiuni conservatoare care promoveaza valorile familiei.

„Ideea de baza prin care mai exista multa casatorii astazi este gresita…multi stau impreuna doar pentru ca, gindesc ei, ar fi mai sigur sau se simt in suguranta” – a declarat ea reporterilor. De aceea sugestia mea este ca o casatorie sa se dizolve dupa 7 ani.Dupa acest timp cuplul poate discuta si analiza daca este bines a continue sau nu. Daca nu doresc asta, atunci casatoria este automat dizolvata – continuat ea.

In virsta de 51 de ani, divortata de 2 ori, Pauli, doreste in felul acesta sa zguduie putin suprematia masculina in cel mai catholic partid din Germania.

Avocatul European Ingo Freidrich a criticat acest punct de vedere. “Este in contradictie vadita cu pricipiile nostre crestine si etice”.a spus Freidrich.

Peter Ramsauer, liderul CSU in Parlamentul German a comparat idea lui Pauli cu „mizeria de sub unghii”.

detalii

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: