Postat de: artzar | Septembrie 27, 2007

un pastor provocator

In vremuri in care oamenii sunt interesati de orice altceva dar mai putin de crestinism, sa aduni 6000 de membri intr-o biserica cred ca e ceva. Si nu vorbesc din punct de vedere al numarului.

Ci al faptului ca Mark Driscoll a reusit in cei 11 ani de cind a inceput biserica sa din Mars Hill sa fie relevant. Nu vorbind despre un alt Dumnezeu, nici despre un alt Cristos. NIci promitind oamenilor un loc ieftin in Cer, sau platindu-le datoriile pe pamant. Doar fiind creativ in a gasi modalitati de prezentare a Adevarului.

Daca te uiti cum e imbracat nu arata a pastor. Daca te uiti la ce muzica asculta uneori in BIserica iti vine sa-ti pui intrebarea daca nu cumva e ceva deplasat in mintea lui. Dar daca te uit ce vorbeste, te pune pe ginduri.

EL isi explica absenta barbatilor din biserici prin faptul ca mesajul si stilul cintarilor din majoritatea bisericilor nord-americane se adreseaza urmatorului profil : femeie , 40 de ani, cu copii. Nu sunt lucruri care sa-i provoace pe barbati si atunci acesti traiesc un sistem religios fara substanta, in pacate ascunse.

Mai multe in interviul recent publicat de Christianity Today.

una din afirmatiile lui funny:

„60 percent of Christians are chicks and the other 40 percent of dudes are still chicks”


Responses

  1. […] au nevoie sa-l vada pe tatal lor in Biserica”. Murrow reia intr-un fel una din ideile lui Mark Driscoll enuntate intr-o conferinta organizata de John Piper si Desiring God, in care afirma ca Biserica se […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: