Publicat de: artzar | Octombrie 8, 2007

Big Mac mai popular decit cele 10 porunci

Tu stii cele 10 porunci? Gindeste-te bine…

SUA este cunoscut ca un teritoriu in care bogatia spirituala a crestinismului si a Bibliei este inca pretutia si respectata. Cu toate asta un studiu recent a arata faptul ca americanii stiu mai bine ingredientele unui BigMac McDonald’s decit cele 10 porunci biblice.

Kelton research a efectuat un studiu cun ocazia prezentarii noului film de animatie intitluat “The Ten Commandments”. 80% dintre respndenti au stiu ca BigMac-ul are 2 bucati de carne si numai 6 din 10 respondenti au stiu ca “Sa nu ucizi” este una din cele 10 porunci.

“Erodarea graduala a cunostinelor despre cele 10 porunci este destul de serioasa” a declarat Paul Lauer, fondator si presedinte al US-based Motive Entertainment, grupul care se ocupa de marketingul pentru fimul “The Ten Commandments”. El a adaugat ca a fost surpins de rezultatele acestui studiu efectuat intr-o tara cunsocuta drept o natiune crestina.

Ed Naha, scenaristul noului film de animatie a spus ca un aspect particular al noii pelicule va fi portretul lui Moise. “El va aparea ca un profet foarte sovaitor,” spune Naha. “El incearca sa scape de chemarea pe care i-o face Dumnezeu si face un mare salt prin credinta acceptind ceea ce vocea lui Dumnezeu ii spune.”

Naha a mai declarat ca si perceptia pe care o avem fata de Dumnezeul VechiuluiTestament va fi putin diferita. Daca ne-am obisnuit sa vedem un Dumnezeu infricosator, manios, copii vor vedea in noul film imaginea unui Dumnezeu ca un parinte, ca un tata. Naha, a fost crescut in credinta catolica.

Cindy Bond, presedinte al Promenade Pictures si producator al filmului de animatie a spus ca decizia de a face The Ten Commandments este pentru ea mai mult decit o datorie morala de a afirma natiunii americane ceea ce ea crede.

“Ca o mama, ca o profesionista, ca si sotie … ca cineva care a crescut intr-un mediu crestin si eu vad erodarea valorilor in societatea noastra,” explica Bond.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: