Publicat de: artzar | octombrie 15, 2007

numerele sperantei

316.jpgDaca numerele 9:11 au devenit pentru unii “numerele terorii” o noua aparite muzicala propune un tilu indraznet si adevarat pentru mine; “3:16 numerele sperantei”.

Ziceam ceva vreme in urma despre numerele 3:16. ce am gindit cind am gasit pe raftul de carti din magazine ultima carte al lui Max Lucado.

Ei bine cei de la Indelible Creative Group au fost inspirati de scrierea motivationala a cunoscutului autor crestin si s-au gandit la o compilatie care sa contina citeva piese musicale crestine care sa poata acompania citirea sau gustul bun ramas in urma parcurgerii carti respective. The 3:16 Songs of Hope CD cuprinde piese raspindite in citeva stiluri musicale si interpretate de autori cunoscuti care au pus impreuna citeva piese aparute deja in albume personale. Exceptie face Jaci Velasquez, singurul artist care apare cu 2 piese dintre care una este noua apritie. Piesa “Loved by You,” este primul album single al ei, cea de-a doua piesa inclusa in compilatie fiind cunoscuta “God So Loved,”.

Alaturi de Velasquez apar in acest proiect Alison Krauss’cu o varianta a capella a piesei “Down to the River to Pray,” piesa “Change” cintata de Heather Hadley, Sandi Patty adduce in atentie cunoscuta “Born Again,” o dramatizare muzicala a discutiei dintre Nicodim si Domnul Isus. Si Travis Cottrell are o dramatizare nuantat musical intitulata “2000 years”, apoi Chris Tomlin  si Jeff Deyo contribuie cu frevoarea pieselor lor “How Great Is Our God” si  “Glory”. Nu lipseste de pe album  Michael W. Smith’ cu piesa “Come to the Foot of the Cross” o invitatie linistita catre cruce.

Nu-s de ratat nici piesele celor de la Third Day ( “Love Song”)  sau Jars of Clay (cu efervescenta “Dead Man”)

Desigur acest album nu va reusi sa impace gusturile musicale ale tutror, dar rerprezinta o optiune pentru cei care gusta nu doar noutatea ci si valoarea. 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: