Publicat de: artzar | Octombrie 23, 2007

cei mai atractivi americani…

Reuters prezenta recent rezultatele unui un studiu care si-a dorit sa vada unde sunt cei mai atractivi oameni din America. Philadelphia se pare ca a iesit pe ultimul lor in acest clasament al locurilor unde traiesc cei mai placuti oameni. Cercetarea a fost facuta avind la baza opiniile celor care calatoresc, ale vizitatorilor…

Studiul intitulat America‘s Favorite Cities a avut ca respondeti peste 60 000 de oameni. (www.travelandleisure.com) Au fost analizate peste 25 de orase, la capitole precum cumparaturile, mancare, activitati culturale, pozitionarea orasului.

Philadelphia a invins – la capitolul inatractivitate – zone precum Washington DC si Dallas/Fort Worth (ultimele 3 locuri in ordine inversa). Miami si San Diego au fost desemnate locurile care au cei mai atractivi, placuti oameni.

„Le-am cerut oamenilor sa voteze ce le-a placut, ce i-a atras…nu ceea ce nu le-a placut. Editorii de la Travel & Leisure cred ca statul Philadelphia are multi oameni placuti,” a spus purtatoarea de cuvint a publicatiei… Asta bineinteles nu inseamna ca oamenii din Philadelphia sunt uriti, dar comportamentul oamenilor face locul respectiv de nedorit in a fi vizitat.

Locuitorii din Philadelphia au iesit in alt clasament la nivel national drept cei mai grasi oameni din SUA. In perioada 200-2005, The American Obesity Association, plaseaza acest oras in fruntea unui top 10 destinat celor mai supraponderali oameni.

Pina la urma nu neaparat cum arat ci ceea ce fac, cum ma comport, arata atractivitatea mea, nu?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: