Publicat de: artzar | Octombrie 28, 2007

inca un premiu pentru Dobson

Focus on the Family , prietenii si sustinatorii acestei organizatii, au celebrat recent la Washington activitatea dr. James Dobson. Acesta a implinit 30 de ani de lucrare in domeniul familiei si promovarii valorilor familiei in societatea americana cit si in multe parti ale lumii.

In cadrul manifestarii intitulate The Faith, Family and Freedom Gala, Dr. James Dobson a fost onorat cu distinctia(premiul) „Vision and Leadership”.Tony Perkins, presedintele organizatiei Family Research Council a declarat cu acest prilej „Dr. James Dobson este persoana care a lasat o incredibila impresie asupra familiilor natiunii americane cit si asupra demersurilor de a consolida valorile familiei in societate”.

Chuck Colson, fondatorul organizatiei Prison Fellowship a avut o buna dispozitie spre a glumi spunid audientei ca in aceste timpuri dificile s-a decis care este candidatul republican pentru presedentie pe care il va sustine, scriind numele lui James Dobson pe buletinul de vot .

„Vreau sa vad in cursa pentru presedentia Americana un crestin, un om cu un caracter stralucitor, o persona telegenica, un om care sa-si prezinte cu curaj convingerile care sa stea drept in lupta pentru o cauza dreapta, un om pe care sa nu poti sa-l dobori” a spus Colson. „M-am uitat la toti candidatii si cel pe care il vad ca avind aceste calificari este… Jim Dobson.” Care bine inteles nu candideaza….

In cadrul evenimentului au mai participat muzicianul Lee Greenwood, presedintele actual al Focus on the Family, Jim Daly, fiifca lui James Dobson, Danae, si sotia acestuia Shirley.

Dobson este inca un reper moral pentru societatea americana, denumit de revista TIME, „Mr Familie”…dar este destul de in virsta…oare cine ii va lua locul in promovarea valorilor crestine ale famililei? Poate Joshua Harris…?  

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: