Publicat de: artzar | Noiembrie 6, 2007

Terra = Crestin? by David

Veneam de la biserica si eram in masina cu familia mea. Am inceput sa ma gandesc despre apa dar vroiam sa gasesc legaturi cu lumea religioasa, exprimandu-ma mai „sofisticat”. V-ati gandit care este asemanarea din apa pe care se afla pe Terra si apa care se afla intru-un om? ….5, 4 3, 2 1, 0… v-a trecut timpul. Amandoua au un procent asemanator de apa. Terra este alcatuita din 73% apa si un oranism contine 70%. Yeap, sunt inca mai destept decit un elev din clasa a cincea…

Poate Dumnezeu s-a gandit la aceasta cand ne-a creat si a vrut sa ne compare pe fiecare dintre noi cu ceva „mare”. S-ar fi putut gandii la noi ca niste ‘Terre’. Viata unui crestin este in destul de mare pericol, cu toate anturajele si cu lumea aceasta. Tot ce vedem in jurul nostru, auzim si chiar intelegem poate avea o mare influenta asupra noastra. Incepem sa ne ademenim la ceva ‘modern’ ca sa fim conteporani, si asa viata noastra se duce intr-o directie la care nu o realizam de la inceput.  In cuvinte mai simple, viata noastra incepe sa fie distrusa putin cu putin. La fel si cu „Terra”. Acum vorbim despre Global Warming si toate pericolele pe care masinile, electricitatea si fabricile ni-le aduc. Dupa una si alta, noi ni le-am pus peste noi. Toti am vrut masini ca sa ajungem in anumite locuri mai repede si sa ne remarcam putin diferit de alti oameni, dar ne-am gandit mai putin  la poluarea pe care o producem. Nimeni nu si-ar fi dorit sa umble cu tortele dupa ei, si de aceea am avansat in electricitate si am cautat noi cai sa ne extindem creativitatea. Fabricile sunt sursa de la care avem parte de electricitate. La fel si cu viata unui crestin. Ne ‘plangem’ de necazurile pe care le avem si  de insuccesele in viata. Noi singuri am cautat cum se ne facem pe placere si cum se ne acomodam la stilul ‘nou’ de viata, dar am trecut cu vederea peste pericolele pe care acestea le careau dupa ele. Familii sunt distruse si spulberate din cauza drogurilor, bauturilor si anturajul de pe strada.

As vrea sa ne gandim mai mult la legatura pe care noi o avem cu Isus Cristos. Intrebati-va daca v-ati ingrijorati atat de mult despre viata voastra pierduta in mana lui Satan, precum va ingrijorati de Global Warming sau poluarea?

 

 

NB

am ajuns la virsta in care David al meu a inceput sa scrie…sa se exprime si asa…

Anunțuri

Responses

  1. WOW! As father as son. Good job!Keep up the good work David!

  2. Thank you, I appreciate your comment and your encouragement thoughts.
    The best is yet to come!

    David P.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: