Publicat de: artzar | Noiembrie 15, 2007

fondatorul Weather Channel denunta incalzirea globala

Un cunoscut si experimentat meteorolog, mai mult de 54 de ani de experienta in domeniul cercetarii fenomenelor meteo, trateaza problema incazirii globale drept un scam periculos si o problema contrafacuta. 

John Coleman a inceput sa prezinte stiri la televiziune din 1953. A fost primul meteorolog al programului de televiziune „Good Morning America”; s-a numarat printre fondatorii canalului special de prognoza meteor The Weather Channel. In prezent, Coleman prezinta starea meteo pentru televiziunea KUSI din San Diego. 

In urma cu 6 ani de zile, Coelman a inceput sa auda despre o supozitie…incalzirea globala. A decis atunci sa cerceteze mai mult despre fenomen pentru a-si informa audienta. 

„Nu vreau sa vorbesc despre ce zice media. Vreau sa vorbesc despre dovezile preliminare…documentele si analizele cercetarilor efectuate. Si pe masura ce citesc mai multe cercetari despre acest lucru imi dau seama cit de subtire este subiectul din punct de vedere al dovezilor . Pentru mine este foarte clar…este o criza artificiala promovata in media din anumite interese. 

Potrivit lui Coleman, stiinta care ofera argumente pentru incalzirea globala a fost manipulata si facuta sa aduca dovezile respective. El a acuzat chiar faptul ca se promoveaza frica fata de o catastrofa ecologica, daca oameni nu vor opta spre schimbari radicale.

Pe blogul postrului de televiziune Coleman a scris faptul ca omenirea trece print-un process normal, ciclic al climatului. Este normal ca dupa o perioada rece sa apara o periaoda relativ calda.

 

Coleman audio

Reclame

Responses

 1. Cu sau fara incalzirea globala tot trebuie sa facem cateva schimbari. Petrolul e pe duca, la fel multe specii de animale, padurile pierd teren pe zi ce trece, habitate naturale sunt distruse, calitatea aerului in orase e ingrijoratoare, muntii de gunoaie se inalta tot mai mult. Toate lucrurile astea au rost fara incalzirea globala sau schimbarile climatice, nu trebuie sa gandim ca „incalzirea globala nu e din cauza omului asa ca nu are rost sa reciclez sau sa imi reduc consumul de energie”

  Incalzirea globala, uraganele, setecele si inundatiile sunt doar cireasa de pe tort.

  Ionut

 2. Salut Ionut,
  Sunt de acord ca trebuie facut ceva pentru prezervarea habitatului, pentru recilarea gunoielor…cred ca omenirea are destule resurse pentru solutii optime…problema este ca nu sunt acum prioritare in agenda…
  in toata povestea asta cu incalzirea globala e prea mult amnipulare. Nu cred ca exista ceva care sa-l ia pe Dumenzeu prin surpindere…sa zica „Upppsss, sorry baieti…asta n-a stiut”…
  stie oare cineva cite milioane are investite domnul Gore si cei din spatele sau, in combustibil alternativ? pe care vrea sa-l introduca ca o alternativa la petrol si sa salveze planeta?…petrolul ehheee..veche problema…ideea e ca nu le place unora in mainile cui se alfa…si asa iar ajungem la Iraq…
  altfel sunt de acord ca trebuie sa depunem efort material si intelectual in gasirea unor solutii care sa ajute omul de pretutindeni sa traiesca decent(de ce oare Africa e mereu indatorata?)…
  astazi lumea este vizibil impratita nu pe teritorii ci pe resurse…doar sa ne uitam cine patroneaza in anumite domenii…Franta are apa, Anglia are curentul…SUA…s.am.d.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: