Publicat de: artzar | Noiembrie 23, 2007

biserica eco…

A fost decernat recent unei biserici primul premiu ecologic din istoria crestinismului. Numit pompos “The first ever Green Church of the Year” premiula fost cistigat de biserica Holy Trinity, Cleeve din Somerset, Marea Britanie.

lacas de inchinare mai obtinuse si un premiul onorific in cadrul campanei pentru reducerea emisiei de carbon, premiul intitulat “Campaigning to Cut Carbon”.

Premiul “The Green Church” a fost oferit bisericii  Holy Trinity cu multe laude pentru efortul depus in a pastra mediul inconjurator cit mai curat. Una din operatiuni a vizat copii comunitatii aau fost transportati la scoala intr-un autobus special in idea de a ajuta pe parinti sa nu mai consume masinile lor care eliminau dioxid de carbon.

Membrii bisericii au putut fi vazut si printre protestatarii care marsaluiau impotriva planului de extindere al aeroportului din Bristol.  

Premiul “The Green Church” este oferit de ziarul Church Times, care are un parteneriat in doemniul pastrarii mediului inconurator din care mai fac parte organizatiile Christian Aid, Eco-congregation, A Rocha, Tearfund, Shrinking the Footprint, Operation Noah and Christian Ecology Link. 

Acuma, eu cred ca biserica asta a terminat curatenia in interior si a trecut la experior. Sper ca nu au curatit cumva doar partea de-afara a paharului…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: