Publicat de: artzar | Decembrie 2, 2007

evanghelia pentru oameni ocupati…Noëlle

A nins pentru prima oara cit sa se asterne in jurul casei…de ziua Romaniei a nins in Canada…fie ca albul sa cuprinda totul si cele trecute si cele viitoare…alb de craciun spunea albumul grupului Contrast…

Un Christmas Time nu este doar un timp de cumparaturi, agitatie, galalgie, coada la magazine…etc…este si o perioada in care artisti din diferite branse ii prezinta productii asortate sarbatorii. Am ascultat deja citeva albume noi de muzica…hmmm…da…incintatoare…am vazut aseara si prezentarea filmului Noëlle.

Wow, ce l-au intinerit pe Robert Redford…dar nu …nu este el printre actori… Gener8Xion Entertainment, o companie axata de creatii media pro-familie si pro-credinta, a anuntat prin comunicat de presa lansarea pe Decembrie 7 a filmului Noëlle. Pelicula e prezentata de critici drept incintatoare prin dramatismul si lumina speciala oferita publicului in aceste sarbatori. Scriitor, director, producator si actor, David Wall, reuseste in acesta poveste sa puna impreuna elemente diverse: drama, comedie, romance, sau mystery in acelasi timp. Scriind intr-un stil taios dar care reflecta si o inima calda, Wall combina elemente in asa fel incit reuseste intr-un motiv inspirational sa puna in fata publicului poate una din cele mai prezentate teme ale inceputului de secol 21: oricine are dreptul la o a doua sansa. Povestea filmului se invarte in jurul Parintelui Jonathan Keene (interpretat de David Wall!!!). Un preot rece si destul de absent, Keene ajunge intr-un oras pescaresc cu o saptamana inaintea Craciunului, pentru a face ce stia mai bine: sa inchida parohia, biserica. Dar este conecatat usor la viata complexa a micului oras iar pesonajele care il inconjoara, care hilare, care excentrice  il tulbura pe Keene si finalmente ii ajuta sa-si schimbe viata. Cind acesta o intalneste pe biblotecara orasului Marjorie Worthington (Kerry Wall), incepe sa fie apasat de pacatele din trecut, in timp ce o aparitie angelica il ajuta parca sa mearga mai departe pentru a descoperi elibrarea.

Filmul dezvolta o incarcatura emotionala care culmineaza intr-un final puternic, prezentind o lectie biblica pe care nici unul dintre noi nu o va intalni la scoala duminicala.

Alaturi de Bella, Noëlle, este o pelicula pe care ar vrea sa am timp sa o pot vedea.

Daca reusesti inaintea mea, da-mi un semn sa ma bucur…  

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: