Publicat de: artzar | decembrie 11, 2007

eu, ucigasul si Dumnezeu…

“A fost un adevarat haos” a spus Jeanne Assam, agentul de paza care l-am impuscat si omorit pe Matthew Murray in timpul atacarii de catre acesta a New Life Church in Colorado Springs. “Nu pot uita focurile de arma. Au fost asurzitoare…”

Murray a tulburat linistea unei zile de dumnica a New Life Church chiar dupa cel de-al doilea serviciu de inchinare.Cu ce-a venit el la biserica? 2 pistoale, o pusca de asalt si aproape 1000 e gloante.

“L-am vazut intrind pe usa din estul cladirii/ Apoi am auzit ca a deschis focul in Biserica” spune Assam. “Nu m-am gindit o clipa sa plec de acolo. Dumnezeu m- calauzit si m-a protejat. Pentru un moment m-am simtit doar eu, ucigasul si Dumnezeu”.

Pastorul senior al New Life’s Church, Brady Boyd, a denumit-o pe Assam „un erou adevarat” pentru ca Murray „avea destula munitie cit sa provoace un masacru”.

Assam este ofiter de politie inca din 1990 si lucreaza in centrul orasului Minneapolis. Ea participa la serviciile dimineata ale bisericii si dupa aceea participa voluntar ca si paznic la celelalte servicii eclesiale.

„In Biserica sunt 15 -20 de oameni care in mod voluntar vor sa asigure serviciul de paza. Nu toti au licenta pentru a purta arme dar Assam avea acest drept pentru ca era ofiter de politie. Aproape 7,000 de oameni erau in campusul bisericii in timpul conflictului armat.” a continuat pastorul.  

Doua adolescente, doua surori, Stephanie Works, 18 ani si Rachael Works, 16 ani au fost victime ale acestui atac.Tatal lor, David Works, 51de ani, a fost ranit. 

Politia a declarat ca Murray este cel care a ucis in aceiasi dimineata si alte 2 persoane in centrul de misiune crestina Youth with a Mission. 

Iti poti imagina ca si parinte sa iti pierzi 2 copii venind la biserica, nefacind rau nimanui. Raul e mai mare decit gindim noi si in toata aceasta lume violenta doar Dumnezeu ne protejeaza sa nu se intample ceva mai rau… 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: