Publicat de: artzar | decembrie 12, 2007

homo sapiens vegansexualis

Da, ei exista. Si sunt ferm convinsi ca e bine ca ei. The New York Times ii pune pe scena.

salata.jpgO noua categorie destinata persoanelor sexuate. Dupa ce ne-am obisnuit sa ne punem in cutii pe care scrie, Heterosexuali, homosexuali, metrosexuali, transsexuali, bisexuali, ei bine trebuie sa mai facem loc la inca o categorie:vegansexualii. Si bineinteles cutie separata.

Ce sunt acestia? Sunt cei de linga noi care nu maninca carne sau orice produs derivat din carne animala.

De categoria aceasta s-a ocupat pentru o perioada indelungata Annie Potts, director adjunct al New Zealand Centre for Human and Animal Studies in cadrul University of Canterbury. De fapt ea a fixat si numele respectiv.  

Impreuna cu echipa sa a analizat datele unui studiu despre consumul de carne si vegetale in Noua Zeelanda. Studiul a cuprins peste 157 de persoane intre care 120 femei, care intre altele nu au dorit  sa mai aiba nici un contact fizic cu persoane care consumau carne(de animal mort, ca de animal viu…bleahhhh).

Legat de asta mai sunt si alte aspecte. Stilul de viata al vegansexua lilor este imbunatatit fata de cel al consumatorilor de carne. Si asta nu presupune doar dieta ci si legaturi conjugale doar intre vegansexuali si de ce nu, produse speciale doar pentru vegansexuali. Pentru ca se poate vedea si asta, a aparut o nisa, un nou tip de cumparatori care vor anumite produse. 

O cura de dezintoxicare a organismului este buna. MI-am planificat asta si am si facut-o pina acum de citeva ori. Dar am ramas moderat consumator de carne si nerespingator de vegetale.  

Chiar ma gindeam la cura ca asta acum, in preajma Cracinului. Ca tot am avut mereu Sarbatori atipice. De ce n-as mai avea una…Caltabosi, carnaciori, piftie, sarmalute…ramas bun…praz si broccoli, bine ati venit. O sa ajung sa umblu cu prazu’ in papornita precum nea Marin sau Suca…muica…hai ca ma schimbai!!!!!

  

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: