Publicat de: artzar | Decembrie 21, 2007

sa fii asa de rau, incit nici satan sa nu te vrea…

Un adolescent a fost arestat in Ohio dupa ce unul din liderii „bisericii lui satan” l-a denuntat la FBI. Liderul Satanist a trims celor de la FBI un e-mail primit de la tinarul adolescent in care acest isi marturisea intentia de a-si ucide bunicii.

„Tinarul Andrew Culver, in virsta de 18 ani, a spus ca e-mailul in care detalia cum isi va omori bunicii si le va fura maisna si banii este  o farsa” a declarat seriful Charles Sayers.Potrivit Politiei, Culver a scris ca are acces la un arsenal de arme si nu ii va fi greu sa-i omoare pe cei doi batrini, in numele celui nesfant, Satan.

Peter Gilmore, „mare preot” al bisericii satanice din New York a alertat politia imediat ce a primit e-mailul, iar o echipa speciala a FBI s-a deplasat la scoala unde invata Culver, scotindu-l din orele de curs pentru a-l chestiona. 

„Sa scrii un e-mail cu atitea amnunte sa-l semenzi cu numele tau asta nu e o gluma pentru mine” a spus seriful Sayers.Tinarul Andrew Culver a fost inchis in Centrul de Detentie Juvenila din Trumbull County. Cazul sau va fi judecat luni.

Gilmore, preotul satanic, a spus ca primeste zilnic sute de mesaje. Dar mesajullui Culver l-a inspaimantat. Hmmm si eu care credeam ca satanistii se inspaimanta de ceva sfint nu de ceva rau…in fine…de unde se vede treaba ca omul, indiferent la ce biserica merge tot i se face frica de rau la un moment dat…

„Am crezut ca e o gluma la inceput dar dupa evenimentele din Colorado si Nebraska, am crezut ca e mai bine sa fim in siguranta” a continuat el referindu-se la ultimele atacuri armate care au avut la originea lor tineri; cel din Omaha Mall, din scoala misionara de linga Denver si cazul din biserica aflata in Colorado Springs. In toate aceste cazuri au fost omoriti 13 persoane.

Gilmore spune ca membrii grupului sau sunt atei care il privesc pe Satan ca symbol al libertatii, nu ca ceva rau. “un satanist este propriul sau dumenzeu” scrie pe pagina web a bisericii lui Gilmore.

Ciudat, nu?…sa fii asa rau incit sa se dezica si satanistii de tine…oare unde o sa ajungem…? oare se sperie satan de nivelul unde a ajuns omul in rautatea lui? daca-l sperie asta insemana ca omul ii este superior in rautate…dehhh… filosofie…filosofie…

Reclame

Responses

  1. Nu e ciudat, sa te uiti la asta sa vezi ce mentalitate…

  2. thanks pentru link. e relevant pentru amalgamul de negru si gri in care acestia traiesc. am citit acum citiva ani raportul SRI despre biserica satanista in Romania. daca il gasesc prin arhivele mele am sa-l pun pe site. chiar daca ar fi sa-L excluzi pe Dumnezeu total din discutie, tipii astia sunt o amenintare pentru umanitate.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: