Publicat de: artzar | ianuarie 8, 2008

cistigatori Gospel Music Channel Video

Prima editie a premiilor Gospel Music Channel Video are un castigator. Acesta este Toby Mac cu piesa „Boomin'” care  a fost aleasa drept cel mai bun videoclip musical al lui 2007. 

„Boomin'” provine din ultimul album, Portable Sounds, care contine piese muzicale hip-hop. Portable Sounds este productia majora semnata de Toby Mac dupa Momentum si Welcome to Diverse City. Toate albumele au fost scoase sub licenta Forefront Records. 

Gospel Music Channel Video are si alti cistigatori: Rodney Atkins’ „Watching You” la sectiunea Best Country Video; Relient K cu „Must Have Done Something Right” la sectiunea Best Rock Video; Mary Mary cu piesa „Yesterday” la sectiunea Best Soul Video; Da T.R.U.T.H. cu „Who Am I” la sectiunea Best Hip Hop Video; Chris Tomlin cu excelenta „Amazing Grace” pentru sectiunea Best Contemporary Video; si Face 2 Face cu piesa Que Puedo Darte pentru sectiunea Best Latin Video. 

Gospel Music Channel onoreaza cele mai bune videoclipuri musicale cu mesaj crestin  produse in cele 6 categorii musicale. Detalii despre castigatori si nominalizari pe www.gospelmusicchannel.com. 

Gospel Music Channel este prima retea de televiziune din SUA care difuzeaza programe musicale crestine non-stop. Reprezinta deasemena unul din canale de televiziune cu audienta cea mai mare din ultima periaoda. 

TobyMac va prezenta noul sau album intr-o serie de concerte care incep in luna Februarie. Impreuna cu el vor fi prezenti alti doi muzicieni crestini Jeremy Camp si Matthew West.

Mie nu-mi place „Booming”(stiu, varsta nene…), mi se pare mult mai interesanta „Made to love” pe care am si pus-o in pagina de am privit si-am cintat…  

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: