Publicat de: artzar | Ianuarie 10, 2008

prognoza profetica 2008

Cunoscutul om de media Pat Robertson a declarat recent ca anul 2008 va fi un an al violentelor in intreaga lume si o perioada de recesiune pentru SUA, urmata de un crash major in 2010.  

Predictiile sale, pe care le face publice celor care au timp si interes sa-l asculte, au devenit o traditie la inceput de an. Si nu numai pentru el… 

In cadrul emisiunii Clubul 700 fondatorul Christian Broadcasting Network a prognozat cresterea evanghelizarii pe fondul crizelor existente in lume. Oamenii il vor cauta pe Dumenzeu pentru a scapa din haosul in care sunt sau se vor afla. „Vom vedea prezenta ingerilor si vom constata o intensificare a miracolelor in intreaga lume” a spus Robertson. 

Anul trecut in cadrul predictiilor sale de la inceputul anului el a prezis un atac terrorist cu posibile implicatii nucleare care va ucide foarte multi americani. Cum nu s-a intamplat asa ceva Robertson a spus. Tot ceea ce pot spune este ca oamenii lui Dumnezeu s-au rugat si Dumnezeu s-a indurat de noi”; a iesit elegant din capcana propriilor declaratii, altfel daca ar fi fost sa se aplice legile Bibliei pentru profetii neimplinte poate ar fi fost lapidat. 

Stau si ma intreb cui folosesc astfel de prognze, de profetii, care seamana la un moment dat cu ceea ce spune si Mama Omida sau mai stiu eu care clarvazator rus…cred ca ne aproipiem de ridicol prin faptul ca uneori folosim numele lui Dumenzeu acolo unde El nu este deloc. Si aducem cred un deserviciu si ideii de profetie. 

Nu-s Pat Robertson dar eu prognozez ca Romania o sa aiba 3 meciuri foarte grele anul acesta la Campionatul European de Fotbal. Daca se adevereste ce patesc?

Reclame

Responses

 1. dacă se adeverește te punem antrenor la echipa națională:)

 2. multumesc Erik,
  😉 ma mai gandesc 🙂

 3. Pat Robertson? Incearca sa scrii despre altii care au o contributie pozitiva in viata de zii cu zii.

  Cred ca ideea ta cu echipa romaniei este mult mai agreabila.

  🙂 Cosmin

 4. Cosmin,
  de scris o sa scriu in continuare despre ce mi se pare interesant sau ar trebui precizat; oricum n-ajung sa scriu decit despre cam 25% despre cite citesc…timpul asta fuge pe sub noi…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: