Publicat de: artzar | ianuarie 26, 2008

mancandu-l pe Mahomed…

In seara asta, un nou, incomod si politicizat TV show  va provoca din nou comunitatile musulmane din intreaga lume. In cadrul acestuia, realizatorii il vor manca pe Mahomed.

Daca ceva vreme in urma am avut un Isus in marime naturala dar gol si din ciocolata (lucru care a fost contestat de biserica catolica) probabil acum le-a venit realizatorilor de la Flamethrower ideea de a avea si un biscuite cu chipul lui Mahomed pe el, pentru a fi servit la cina.

Si uite asa un ecumenism gastronomic ne invita sa servim biscuiti cu ciocolata. Oricum mie imi place proportia acestei combinatii…avem ciocolata mai multa decit biscuiti…adica daca stau sa calculez avem ciocolata pentru citeva lazi cu pachete de biscuiti…

 

ATENTIE! CLIPUL A FOST STERS DE PE YOUTUBE DE CITEVA ORI! E POSIBIL CA LINK-UL SA NU MAI MEARGA

Ne pregatim sa vedem ce gust are fata lui Muhammad” a spus Molotov Mitchell, tinarul in varsta de numai 28 de ani care este creatorul si gazda show-ului „Flamethrower,” Tema saptamnii acesteia este “Toate lucrurile despre Islam” o incercre de a prezenta respectiva religie dintr-o perspectiva umoristica si intepatoare. „Islamul nu este deloc o religie,” spune Mitchell. „Este o ideologie a „indreptarii lucrurilor” care se doreste sa para o religie. Vom vedea daca Allah  a fost cu noi cand am facut acest biscuite si l-am mancat.” a continuat el. Mitchell si colaboratorii sai vor proba cu aceasta ocazie daca America este inca o tara libera si care nu trebuie sa se ascunda de teama Islamo-fascismului.

In ultimii ani, media a provocat comunitatile musulmane la dese accese de furie. Caricaturile europene sau ursuletul engelzesc sunt doar 2 exemple. Ce se va intampla acum? „Vrem sa practicam libertatea exprimarii si sa provocam cel mai tiran sistem de opresiune care a existat in Orientul Mijlocu de secole. Acest sistem incearca acum sa ne invadeze si cineva trebuie sa vorbeasca despre asta”  – spun realizatorii.

Sotia lui Mitchell, in varsta de 27 de ani, a declarat ca este total de accord cu ceea ce sotul ei face. „La inceput mi-a fost frica. Dar sunt crestina si nu ma tem de moarte; am realizat apoi ca suntem in America unde exista libertatea de exprimare si trebuie sa stam in calea deformarii acestui drept.” Show-ul dureaza o ora si va fi difuzat de Faith TV pe Sky Angel Network, canalul 9708, la 7 p.m. Eastern Time, si va fi postat pe Youtube dupa aceea. Mitchell a spus ca programul este deja terminat de montat. „Chiar daca voi fi ucis, biscuitele a fost mancat si o lume intreaga va vedea sta ” – a declarat el.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: